Fülöp Zoliról:

Zoli PR tudását a helyi média „túlélőtábora” és politikusok kommunikációs tanácsadójaként szerzett több mint tíz éves gyakorlat edzette. Tévésként volt operatőr, szerkesztő Szegeden, majd az első magántulajdonú televízió a Csaba TV marketingese (bár akkor még a marketing a reklámszervezőt jelentette ).

Politikusok tanácsadójaként egy focipályányi sajtóközleményt, parlamenti szónoklatot írt, sajtókapcsolatot épített, rendezvényeket szervezett, kommunikációs kampányokat tervezett és irányított, krízist kommunikált és még sorolhatnánk.

Ha több vevőt és magabiztos versenyelőnyt szeretnél, ha szeretnéd, hogy a munkád megkapja a megérdemelt anyagi és erkölcsi elismerést akkor Zoli tudása mindenképpen hasznos lesz számodra: szemben a könyvekben olvasható általános és a multiktól átvett rossz módszerekkel melyek nem működnek a kis-közepes vállalkozásoknál – a „reklámtól a címlapig” blog gyakorlati példák, működő stratégiák és tippek segítségével mutatja meg, hogyan kerülj a hírekbe és használd a hírneved építésére és ügyfélszerzésre a megszerzett publicitást.

Zolit a fulopzoli [kukac] hirnevugynokseg.hu e-mailcímen érheted el.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a legfrissebb blogbejegyzésekről, és nem szeretnéd, hogy már megint a konkurenciád járjon jól, akkor iratkozz fel a blogértesítőre:

Keresztnév
E-mail cím
Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Elérhetőségek – kérlek e-mailt írj, mert az a leghatékonyabb:
E-mail: fulopzoli <kukac> hirnevugynokseg.hu

Levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Arany János u. 44.

Telefon: +36306644029
Switch to our mobile site