Monthly Archive for február, 2011

Hogyan fogd a változás szelét a vitorládba? Esettanulmány:

Kezdjük egy változásról szóló bejelentéssel:

2010 év végén kiváltam a Bírságmegelőző Kft-ből, mert az utóbbi időben minden figyelmem a PR kötötte le. Aki nem tudná, alapítója és társtulajdonosa voltam a Bírságmegelőző Kft-nek.

A döntés nem ment könnyen, mert nagyon szerettem a céget, a tulajdonostársaim és sokat köszönhetek az ott tanult holisztikus tanácsadói szemléletnek. Ha szeretnéd megelőzni a bírságot, kívánni sem tudok számodra jobb partnert Náluk. Ha rám hivatkozol soron kívül kiszolgálnak a pult alól.

Mi lesz ezután?

Új fejezet kezdőik, melyben a PR-é a főszerep: szeretnék nagyobb részt vállalni a PR demokratizálásában, elérhetővé téve a PR előnyeit a kis- és közepes vállalkozásoknak. Ezért 2011-ben több cikkel és tanulmánnyal, több tréninggel, több újdonsággal is jelentkezem.

Ha bármilyen kérdésed, kérésed vagy észrevételed van a változással kapcsolatban, kérlek írd meg a kapcsolat@reklamtolacimlapig.hu címre.

Ha Te változol, változik a vevőd is:

Egy vállalkozás állandóan változik. A bizalomépítés egyik legjobb módja, ha a változás a vevők szeme láttára zajlik. Ugyanakkor a bizalomvesztés legjobb módja nem beszélni a változásról:

Olvasd tovább a ‘Hogyan fogd a változás szelét a vitorládba? Esettanulmány:’

“Miért nem az IWIW-et nyomja Orbán Viktor?”

Ez a mai egy különleges bejegyzés, mert kétféle képen olvashatod: hagyományosan, illetve a sorok között…

Valami fontos történt az Európai Parlament ülésén 2011. január 18-án 12 óra 57 perckor. Orbán Viktor kijelentette, hogy a Fidesz a Facebookon nyerte meg a választást.

A kijelentés nyilvánvalóan túloz mert bár kétségtelen, hogy minden eddiginél nagyobb volt a pártok jelenléte a közösségi médiában, a Fidesz nem a Facebookon nyerte meg a választásokat – ahogyan egyébként a közhiedelemmel ellentétben Barack Obama sem, de ez más lapra tartozik. Mégis miért tett ilyen kijelentést Orbán Viktor?

Olvasd tovább a ‘“Miért nem az IWIW-et nyomja Orbán Viktor?”’
Switch to our mobile site