Monthly Archive for november, 2009

Második Publicitás Tréning – tudósítás

November 18-án szerdán, negyven fő részvételével sikeresen lezajlott a második Publicitás Tréning:

Az első előadás a tervezésről szólt, azaz hogy készíts olyan publicitás tervet, amely elvezet a címlapra.  Az előadás keretében mindenki elkészíthette a saját publicitás stratégiáját. Ezen felül, az előadás végén bemutattam néhány tanulságos olyan a hazai médiában látható stratégiát, melyek széles publicitást eredményeztek, mint például „AZ ÉV ORVOSA” díj, vagy a RIPPEL FÍVÉREK publicitás stratégiája.

Olvasd tovább a ‘Második Publicitás Tréning – tudósítás’

Babonából elhalasztott szülinap

Péntek 13-án éppen egy éve, hogy elindult a blog

Bár nem vagyok babonás, a szülinapi bulit jobbnak láttam elhalasztani. Biztos, ami biztos…
De nem csak én vagyok így Vele. Az RTL Klub Híradó egy két-három perces anyagot szánt a témának, ”Miért félünk péntek 13-tól?” címmel:

Olvasd tovább a ‘Babonából elhalasztott szülinap’

H1N1-PR

Alávessem gyermekeimet a H1N1 védőoltásnak?

Hetek óta ez a beszédtéma az oviban és a suliban a szülők között. A kérdése nem egyszerű: beadjuk, vagy sem? A nehéz dilemma nem csak a szülőket, szinte az egész társadalmat megosztja.

A téma azonban értékes tanulsággal szolgál Nekünk kisvállalkozásoknak is.

Azonban mielőtt belevágnék, szeretném tisztázni: nem célom, véleményt alkotni és befolyásolni. Sem szándékom, sem képességem ehhez. Az események egyetlen PR vonatkozású aspektusára szeretném felhívni a figyelmet: és ez a bizalom.

Menjünk vissza az oviba és az iskolába: mit mondanak a szülők?

Vannak, akik azt mondják, hogy megkérdezték a háziorvosukat vagy gyógyszerészüket, aki azt mondta, NE oltassák be a gyermeküket…

Olvasd tovább a ‘H1N1-PR’

A Kolbászfesztivál és a Publicitás

A Csabai Kolbászfesztivál és a Publicitás

Békéscsabán ezen a hétvégén tartották a híres Kolbászfesztivált. Négy napon át, csaknem százezer embert vonzott. Ezalatt Békés megye valamennyi szállodája megtelt, Szombathelyről különvonat, Budapestről mentesítő járatok indultak a fesztiválra.”A fenti híradás az RTL Híradó október 25-i adásában hangzott el. Alig akad médium, amelyik ne adott volna hírt az eseményről.Azonban mi köze mindennek a publicitáshoz? Nagyon is sok. Utazzunk vissza egy kicsit az időben:

Olvasd tovább a ‘A Kolbászfesztivál és a Publicitás’
Switch to our mobile site